161 views 2 mins 0 comments

Firme de avocatură de top au format Alianța juridică a Inițiativei celor Trei Mări

In 3SEAS
septembrie 18, 2023

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) au anunțat crearea Alianței juridice a Inițiativei celor Trei Mări, un grup de firme de avocatură de top din fiecare țară din cadrul Inițiativei celor Trei Mări, care s-au reunit pentru a oferi sprijin juridic Inițiativei și a veni în  întâmpinarea nevoilor clienților.

Alianței juridică a Inițiativei celor Trei Mări a fost lansată cu ocazia Adunării Generale Anuale a Inițiativei, care a avut loc la București în perioada 6-7 septembrie 2023.

Firmele de avocatură care au format 

Alianța juridică a Inițiativei celor Trei Mări sunt: DORDA (Austria), BOYANOV & Co. (Bulgaria), Divjak Topić Bahtijarevic & Krka (Croația), Kocián Šolc Balaštík (Republica Cehă), Ellex Raidla (Estonia), Lakatos, Köves and Partners (Ungaria), Ellex Klavins (Letonia), EllexValiunas (Lituania), Wardyński and Partners (Polonia), Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (România), Barger Prekop (Slovacia) și Šelih & Partnerji ( Slovenia).

Firmele membre ale Alianțe juridice sunt toate recunoscute la nivel internațional și au experiență în cooperarea transfrontalieră, au participat împreună în cadrul multor proiecte, inclusiv din domenii esențiale din transport, energie și digitalizare. Firmele vor lucra împreună pe trei obiective principale:

1. Sprijinirea dezvoltării Inițiativei celor Trei Mări în fiecare țară membră. Unul dintre obiective are în vedere asigurarea faptului că atât Inițiativa, cât și guvernele membre, instituțiile și investitorii apreciază pe deplin nevoia de consultanță juridică de înaltă calitate atunci când iau în considerare investițiile din cadrul Inițiativei celor Trei Mări. 

2. Creșterea gradului de conștientizare în rândul comunității clienților cu privire la Inițiativa celor Trei Mări și, pe măsură ce proiectele vor apare, cu privire la cadrul legal din regiune și sprijinul juridic disponibil pentru investițiile din cadrul Inițiativei.

3. Asigurarea accesului la cea mai bună asistență juridică pentru clienții care vor lua în considerare investiții în oricare dintre țările membre sau care pot face parte din Inițiativa celor Trei Mări.