Metale Internațional – compania din Focșani care a spulberat concurența prin adaptabilitate și inovație 

In COMUNITĂȚI LOCALE
mai 17, 2024

Metale Internațional, o companie cu o istorie consolidată pe piața comerțului cu materiale de construcție și apoi a fabricării tablei de înaltă calitate, a pornit inițial producția cu câteva produse de bază, adaptate cerințelor pieței. Cu pasiune și angajament constant pentru inovație, această companie și-a extins rapid portofoliul, ajungând în prezent la peste o sută de repere produse în serie.

Manageriată extrem de competent de o echipă condusă de fondatorul afacerii – Valentin Resmeriță – una dintre marile schimbări pe care Metale Internațional le-a făcut în ultimii ani a fost actualizarea completă a utilajelor. 

Inițial, achizițiile se făceau pe baza prețului, însă accentul s-a mutat către performanțele tehnologice. Fabrica a fost înnoită și dotată cu utilaje de ultimă generație, asigurând producția de produse de calitate superioară, care au fost apreciate pe piața internă, dar și pe cea internațională.

Astfel, unul dintre brandurile care au devenit un succes al companiei este sistemul de învelitori pentru acoperișuri – tigRes,  recunoscut pentru durabilitatea sa și ușurința în instalare. Folosind materii prime de cea mai înaltă calitate și tehnologii moderne, tigRes a devenit un punct de referință în piața acoperișurilor metalice.

Cu linii de producție moderne, Metale Internațional poate furniza o gamă variată de produse, de la tablă cutată pentru uz gospodăresc până la soluții pentru construcții industriale complexe, versatilitatea și calitatea produselor fiind două dintre principalele caracteristici care au consolidat poziția companiei pe piață.

În acest context, Metale Internațional reprezintă un exemplu de evoluție și inovație pe piața de profil internă și externă. Cu o abordare concentrată pe calitate și performanță, omul de afaceri Valentin Resmeriță a condus compania pe care a înființat-o în urmă cu aproape 25 de ani către primele locuri în topul celor mai bune firme din domeniu.