Dezvoltarea Oradei, în contrast cu stagnarea din Teleorman: Siegfried Mureșan evidențiază succesul administrației liberale în utilizarea fondurilor europene

In POLITICI PUBLICE
iunie 03, 2024

Siegfried Mureșan, candidatul PNL-PSD la alegerile europarlamentare, a făcut o vizită la Oradea săptămâna aceasta, la scurt timp după ce a fost în județul Teleorman. În cadrul vizitei sale, Mureșan a evidențiat diferențele semnificative între cele două regiuni, subliniind succesul dezvoltării Oradei în comparație cu stagnarea din Teleorman.

Oradea, conform spuselor lui Mureșan, strălucește astăzi ca orice oraș din Europa de Vest, datorită unei administrații competente, conduse de Ilie Bolojan, care a știut să utilizeze eficient fondurile europene pentru proiecte de dezvoltare. Acest lucru a dus la creșterea nivelului de trai și modernizarea orașului și județului Bihor.

Printre realizările evidențiate de Mureșan se numără reabilitarea clădirilor istorice, construirea parcurilor industriale care au generat mii de locuri de muncă, implementarea pasajelor rutiere pentru fluidizarea traficului și reducerea poluării, finalizarea unor centuri ocolitoare și modernizarea aeroportului în timp record.

Printre realizările notabile sub conducerea lui Bolojan, Mureșan a menționat:

  • Reabilitarea clădirilor istorice;
  • Construirea parcurilor industriale care au generat peste 20.000 de locuri de muncă;
  • Finalizarea a 7 pasaje rutiere pentru fluidizarea traficului și reducerea poluării;
  • Modernizarea și extinderea aeroportului într-un timp record.

Aceste investiții nu doar că au schimbat fața orașului și a județului, dar au îmbunătățit semnificativ calitatea vieții locuitorilor, a subliniat Mureșan.

Potrivit lui Mureșan, aceste investiții și proiecte nu ar fi fost posibile fără fondurile europene, iar succesul lor este rezultatul unei administrații competente și orientate către dezvoltare. Astfel, Oradea devine un exemplu concret despre cum fondurile europene pot îmbunătăți viața oamenilor.

Mureșan a încheiat vizita exprimându-și felicitările către Ilie Bolojan, Florin Birta, Mircea Mălan și întreaga echipă liberală din județ pentru eforturile lor în realizarea acestor proiecte de succes.

CMF 41240003