Ciprian Epure, candidatul PNL-PSD la alegerile europarlamentare : Europa din inima Vrancei înseamnă respect pentru toți membrii comunității

In POLITICI PUBLICE
iunie 02, 2024

”Europa în fiecare localitate din România” este un proiect al tinerilor liberali care își propune să pună în valoare importanța valorilor europene și ale democrației în viața de zi cu zi, despre cum influențează fondurile europene viața noastră, dar și cum putem noi contribui la construirea unei Europe  puternice și unite. 

Guvernarea Partidului Național Liberal a performat în atragerea fondurilor europene, dar mai ales prin capacitatea unor oameni pricepuți de a folosi fondurile în proiecte care au dus la modernizarea României. 

De la aderarea la Uniunea Europeană, România a beneficiat de peste 60 de miliarde de euro, fonduri care au sprijinit proiecte esențiale de infrastructură, o adevărată gură de oxigen pentru comunitățile care abia se susțin prin bugetele locale.

Se poate spune că primarii liberalii au fost deschizători de drumuri în atragerea fondurilor europene și datorită muncii lor România arată astăzi infinit mai bine ca acum 17 ani. 

Anul electoral 2024 aduce o premieră pentru România, în sensul în care cetățenii țării sunt chemați la urme la toate tipurile de alegeri: europarlamentare, locale, prezidențiale și parlamentare. Peste un milion de tineri își vor exercita votul pentru prima dată în viață. 

Sunt tinerii care împlinesc în acest an 18 ani, iar un sondaj făcut la nivel european arată că România se află pe primul loc în Uniunea Europeană la intenția de vot în rândul tinerilor pentru alegerile europarlamentare din 2024 și la implicarea în activitățile civice. 

”Prin fondurile europene și prin apartenența la marele proiect european, vom reuși să redăm fiecărui vrâncean ceea ce merită: o Europă a respectului, a dezvoltării a instituțiilor funcționale și a serviciilor publice digitale și eficiente. Evident, Europa din inima Vrancei înseamnă și respect pentru toți membrii comunității. PNL este partidul soluțiilor. Este partidul proiectului european. În Vrancea, suntem echipa faptelor! De aceea, pe 9 iunie, fiecare vot pentru PNL este un vot pentru dezvoltare și fapte”, spune Ciprian Epure, candidatul PNL-PSD pentru Parlamentul European.

CMF 41240003